Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kleurrijk de lente in met Pand21

Geplaatst op: 1 april 2023

(Adv.) Het team van Pand21 heeft opnieuw een prachtige collectie ingekocht en inspireert u graag doormiddel van deze mode-film en foto’s. Onze modellen showen een deel van onze collectie en u zult zien dat het straatbeeld het komende voorjaar en in de zomer kleurrijk zal zijn. Kleuren kunnen onderling worden gecombineerd, het zogenaamde color blocking maar kleur kan ook worden gedragen met ecru of zwart. Met een mooie tas of sjaal kan een kleuraccent worden toegevoegd, deze accessoires, inclusief schoenmode vindt u in onze boutique.

Pand21 heeft tevens een collectie stijlvolle jurken ingekocht en is daarmee het adres voor moeder van de bruid/bruidegom of een andere feestelijke gelegenheid. Wij bieden ook de mogelijkheid buiten de openingstijden te komen winkelen, hiervoor kunt u een afspraak maken.

Heeft u, net als wij, ook zin in het voorjaar en bent u geïnspireerd door onze modefilm en foto’s, dan zien wij u graag in onze boutique – Havenplein 12.

Klik hier voor de video- en fotoreportage.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500