Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Tuss’n Proal en Prul’ toont bijzondere objecten uit lokale geschiedenis

Geplaatst op: 5 april 2023

De Stichting Vrienden van Oud Genemuiden werkt samen met Podcastmeesters aan het programma ‘Tuss’n Proal en Prul’. Dat is een programma met een knipoog naar het bekende Tussen Kunst en Kitsch.

De gerenommeerde antiquair Joseph Estié, al sinds jaren ook betrokken bij de landelijke ‘Tussen kunst en kitsch’, beoordeelt in het programma objecten uit het Historisch Centrum Genemuiden. Hij stelt vast of het voorwerpen van waarde zijn en wat het verhaal achter de objecten is.

Presentator Klaas Jan Barneveld bespreekt samen met Sijm van Lente, Robert Pleijsier en Andres Post van de Stichting Vrienden van Oud-Genemuiden de objecten en legt die voor aan Estié. De eerst twee afleveringen komen volgende week online. Zie het promofilmpje voor de exacte data en tijden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500