Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jan van Wendel is beste paasei-rader

Geplaatst op: 6 april 2023

In de Meente konden voorbijgangers raden hoeveel paaseieren er in de pot zaten. Heel veel bewoners, bezoekers en medewerk(st)ers deden een gok in de hoop de inhoud mee naar huis te mogen nemen. Dat het nog niet zo makkelijk was bleek uit de grote verschillen: van 71 stuks tot wel 800 stuks!

Degene die er – met 177 stuks- het dichtst in de buurt kwam was Jan van Wendel, Kapberg 27. Tijdens een bezoek aan opa en oma Klomp had hij een briefje ingevuld en afgesproken dat àls hij zou winnen, hij ze samen zou delen. Een medewerkster van het keukenteam heeft de chocolade eitjes donderdagmiddag overhandigd aan de blij verraste Jan. De pot met paaseitjes heeft plaatsgemaakt voor prachtige kuikentjes, die goed worden verzorgd. Het keukenteam gaat zich bezighouden met de voorbereidingen voor het Paasmenu, voor bewoners en gasten in het restaurant.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500