Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: logistiek medewerker bij ‘De Horlogemeesters’

Geplaatst op: 6 april 2023

(Adv.) Aangenaam kennis te maken! Wij zijn De Horlogemeesters. Liefhebbers en experts in online verkoop van premium en exclusieve horloges van de allerbeste merken, nieuw en gebruikt. Het is onze uitdaging om die toegankelijk te maken voor een breder publiek. Wij werken niet met retail prijzen, maar verkopen tegen marktwaarde of zelfs daaronder! Bij ons draait het niet om grote marge per product, maar om het aanbieden van zoveel mogelijk variëteit aan kwalitatieve horloges tegen de scherpst mogelijke prijzen. Hierdoor is ons aanbod online geen week hetzelfde!

Kom jij ons team versterken?

Vanwege uitbreiding en groei zijn wij op zoek naar een logistiek talent. Jij bent verantwoordelijk voor de wereldwijde verzending van onze producten. Je werkt nauwkeurig en bent kundig met computers. Affiniteit met horloges is niet noodzakelijk om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. We vinden het veel belangrijker dat je een echte teamplayer bent en dat je punctueel, consistent en zelfstandig kunt werken. Dit geldt ook voor enige beheersing van de Engelse taal (we krijgen veel mailtjes van klanten).

Wij bieden jou een werkplek aan in Zwartsluis (goed te bereiken met het OV), in een jong en dynamisch team. Je krijgt een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. We zoeken iemand voor minimaal 20 uur per week (werkdagen in overleg). Bij goed functioneren kunnen we meer uren/bedrijfsactiviteiten toekennen.

Neem contact met ons op via info@dehorlogemeesters.nl als je denkt dat JIJ perfect in dit plaatje past! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500