Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Corien neemt na 45 jaar afscheid van Ruutvoorn

Geplaatst op: 8 april 2023

Corien van de Wetering heeft vandaag na bijna 45 jaar afscheid genomen van VV De Ruutvoorn. Tijdens de laatste thuiswedstrijd van vrouwen 1 werd ze in het zonnetje gezet door haar vereniging.

Van de Wetering was 7 jaar toen ze via haar moeder bij de vereniging kwam. Al op haar veertiende speelde ze in het eerste team. Dat bleef niet onopgemerkt, want regelmatig werd ze door verenigingen uit de omgeving gevraagd om daar te komen spelen. Toch bleef ze altijd bij De Ruutvoorn. Dat leverde haar zelfs het huwelijk op.

Binnen de club was Corien ook jarenlang trainster en bestuurslid. Maar nu ze over de 50 is, neemt ze afscheid van de club. Dat gebeurde zaterdag in d’Overtoom met een goedgevulde tribune. Oud teamgenoten en voormalige trainers waren daarvoor naar de sporthal gekomen. Na de gewonnen wedstrijd ontving de speelster nog eenmaal een warm applaus en kreeg ze de nodige cadeautjes.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500