Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider scholieren organiseren feest in Kisteman

Geplaatst op: 13 april 2023

(Ingezonden) Hard werken mag beloond worden. Daarom organiseren de Genemuider vriendinnen Myrthe Kroes en Sofieke van Dijk een examenfeest voordat de examens worden gehouden.

“Bewust organiseren wij het examenfeest vooraf, zo kan iedereen nog positief een feestje vieren”, vertellen de dames lachend. Een locatie was zo geregeld. Afgelopen jaar waren ze zelf voor het eerst in Kisteman op het Greijdanus examenfeest van afgelopen jaar. Dus hebben ze Kisteman gemaild en een afspraak was snel beklonken. Enthousiast werden de dames ontvangen door de nieuwe directie van Kisteman, en onder het genot van een kop thee, is het feest geregeld.

Vrijdag 21 april wappert de vlag uitbundig bij Kisteman om alle hardwerkende examenkandidaten te ontvangen, samen met al hun vrienden en vriendinnen. Je hoeft geen leerling van Greijdanus te zijn om binnen te komen, zegt Myrthe. De dames willen juist met allerlei andere scholen een feestje vieren.

Natuurlijk is er ook een spectaculaire act deze avond. Beat Crooks komt naar Staphorst, om de avond onvergetelijk te maken. Deze avond is dus voor iedereen, en elke leeftijd. Onder de 18? Dan is het een alcoholvrije avond. Ook rijdt er vanuit Zwolle een discobus, om de bezoekers van ver veilig op de locatie te bezorgen.

Vanaf 21.00 uur is iedereen van harte welkom. Meer info en tickets? Klik hier.

h

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500