Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nog één keer Ons Genoegen

Geplaatst op: 22 april 2023

Oude tijden herleefden vrijdagavond in de Overtoom. Daar organiseerde SCEG een avond rond het 25 jaar geleden opgeheven Genemuider fanfarekorps Ons Genoegen.

In de goedgevulde zaal werden herinneringen opgehaald en foto- en filmbeelden getoond. Hoogtepunt was ongetwijfeld het optreden van het gelegenheidsorkest onder leiding van de oud-dirigent Albert Hoekman. Het orkest bestond in de basis uit oud-leden van Ons Genoegen, aangevuld met een aantal gastmusici. Een avond vol vrolijke herinneringen, herkenning en zo nu en dan een vleugje weemoed die zeker geslaagd mag worden genoemd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500