Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis entree in het Tapijtmuseum op Koningsdag

Geplaatst op: 24 april 2023

Het museumseizoen start officieel voor het Tapijtmuseum op donderdag 27 april. Na de moeilijke coronajaren neemt de belangstelling voor een bezoek aan het museum weer toe, merken de vrijwilligers. In de eerste vier maanden van 2023 waren er al meer dan 300 groepsbezoekers en ‘losse’ gasten.

Om de naamsbekendheid van het Tapijtmuseum te vergroten zijn drie vrijwilligers naar de beurs Bus-Idee in Boskoop geweest. Jaap Heldoorn, Klaas de Lange en Herman Timmerman gaven busmaatschappijen en vertegenwoordigers van instellingen en verenigingen, informatie over de bezoekmogelijkheden in het Tapijtmuseum.

Het Tapijtmuseum is voor individuele bezoekers elke dinsdagmiddag open van 13.30 – 16.30 uur. Individuele bezoekers kunnen op andere dagen, als er een groepsbezoek is, ook aansluiten bij deze groep. Informatie hierover en over groepsreserveringen is te vinden op de website www.tapijmusem.nl of telefonisch bij Marry Bekendam, 06 29 38 68 04.

Op Koningsdag is het Tapijtmuseum open van 13.30 – 16.30 uur, de toegang is dan gratis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500