Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedrijfsvolleybaltoernooi bij d’Overtoom

Geplaatst op: 28 april 2023

Binnenkort is het weer tijd voor sportiviteit en gezelligheid in d’Overtoom. Op dinsdagavond 9 en donderdagavond 11 mei zullen bedrijven, vriendengroepen en verenigingen strijden om de felbegeerde titel van het bedrijfsvolleybalkampioenschap van Ruutvoorn.

De organisatie nodigt teams van harte uit om deel te nemen aan dit leuke en sportieve evenement. Er zal gespeeld worden in zowel een prestatie- als een recreatiepoule, zodat er voor elk niveau genoeg uitdaging is. Elk team zal op beide dagen in actie komen.

Opgeven kan nog tot en met 1 mei via de mail: bedrijfsvolleybalruutvoorn@ziggo.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500