Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Haarstudio Karin geopend

Geplaatst op: 3 mei 2023

(Adv.) Graag stel ik me even voor. Ik ben Karin Roetman, 45 jaar en een rasechte ‘Gaellemuniger’. Van huis uit ben ik kapster en heb in eerste instantie een aantal jaren in een kapsalon gewerkt.

Toen we kinderen kregen ben ik gestopt met werken in de salon maar ben wel blijven knippen. Ik vond het gewoon té leuk om te stoppen. De combinatie van creatief bezig zijn en het contact met mensen vind ik heerlijk! Nu de kids groter zijn heb ik de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen en mijn droom uit te laten komen. Per 1 mei ben ik begonnen met een kapsalon aan huis.

Dames, heren en kinderen kunnen bij mij terecht voor een breed aanbod aan behandelingen. Oftewel: iedereen is van harte welkom op Gans 19 in Genemuiden.

Om een afspraak te maken kunt u/jij bellen of appen op nummer 06-81604663

Hopelijk tot ziens!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500