Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sponsorloop voor Alpe d’HuZes

Geplaatst op: 3 mei 2023

Bij de schaatsbaan wordt 13 mei een sponsorloop gehouden. De opbrengst is voor Alpe d’HuZes. Deelnemers starten om 14:00 uur.

Het doel is om zoveel mogelijk rondjes te lopen en zoveel mogelijk sponsoren te vinden om geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. Maar het gaat niet alleen om het goede doel, want er zijn ook leuke prijsjes te winnen. Voor iedere deelnemer is er een verrassing en onder de deelnemers wordt zelfs een splinternieuwe kinderfiets verloot, beschikbaar gesteld door Condor Carpets.

Het belooft een sportieve en gezellige middag te worden, waarbij basisschoolkinderen samen strijden tegen kanker. Dus trek je sportkleding aan, print het formulier uit via de pdf of haal er een op bij de Vloerenfabriek naast de Top1toys en geef je op via janwillemtuk@hotmail.com.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500