Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedrijfstennistoernooi

Geplaatst op: 4 mei 2023

Tennisvereniging ’t Eerste Wittien organiseert dit jaar weer het jaarlijkse bedrijfstennistoernooi in Genemuiden. Het toernooi zal worden gehouden van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni 2023. Mattador is dit jaar de trotse hoofdsponsor van het evenement.

Het toernooi is opgedeeld in een prestatiepoule en een recreatiepoule, waarbij een team uit minimaal vier spelers moet bestaan, waarvan ten minste twee spelers daadwerkelijk werkzaam zijn bij het bedrijf. Het inschrijfgeld bedraagt €40,- per team en opgeven kan tot en met zaterdag 20 mei 2023.

Elke wedstrijd bestaat uit twee dubbelspelen, en er wordt drie kwartier per dubbelspel gespeeld. Op de eerste drie avonden vinden de poulewedstrijden plaats en op de laatste avond vinden de (kruis) finales plaats, gevolgd door een prijsuitreiking. Elk team hoeft echter niet alle drie avonden te spelen, maar zal op één of twee avonden worden ingedeeld. De bedoeling is dat elk team drie à vier poulewedstrijden speelt. De speeldagen beginnen om 19:00 uur op het tennispark van ’t Eerste Wittien aan de Sportlaan in Genemuiden. De deelnemende bedrijven ontvangen voorafgaand aan het kampioenschap een speelschema met alle benodigde informatie.

Wilt met uw bedrijf mee doen met het Bedrijfstennistoernooi? Stuur dan het inschrijfformulier (hier te downloaden) per e-mail naar eerstewittien@hotmail.com.

Opgave kan tot en met zaterdag 20 mei 2023Vermeld in welke poule deel wilt nemen prestatie (A) of recreatie (B). Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per ingeschreven team.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500