Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw in Genemuiden: Trimsalon For your Doodle

Geplaatst op: 8 mei 2023

Trimsalon For your Doodle

(Adv.) Op 5 april opende Janneke Last haar hondentrimsalon speciaal gericht op labradoodles en aanverwante kruisingen in Genemuiden. Aangezien er een groot tekort is aan doodletrimsters heeft Janneke haar eigen trimsalon geopend, en voorziet ze in een vraag.

Al sinds de opening komen klanten vanuit de wijde regio naar de trimsalon aan de Jan van Arkelstraat in Genemuiden. Zo komen er onder andere klanten vanuit Dronten, Zwolle en Kampen naar de trimsalon.

Janneke trimt 1 op 1 dat betekent dat er geen andere honden in de salon zijn als er een hond getrimd wordt. Ze neemt de tijd, en mocht de hond het nodig hebben ook even een pauze tussen het trimmen door.

De salon is geopend op woensdag, vrijdagmiddag en zaterdag. Een trimbehandeling is alleen op afspraak.

Voor meer informatie kan u kijken op de site: www.foryourdoodle.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500