Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vissen, jong geleerd is oud gedaan

Geplaatst op: 12 mei 2023

(Adv.) Misschien wel één van de oudste hobby’s ter wereld: sportvissen. Voor bijna iedere liefhebber begint het zoals in de foto hierboven. Opa’s, oma’s, vaders, moeders, de buurman of de buurvrouw… altijd is er wel iemand in de omgeving van een potentiële visser die iemand kennis laat maken met de hobby. Uit diezelfde passie voor sportvissen zijn sinds enkele maanden de deuren geopend van Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel. Een prachtig ingerichte winkel die de harten van liefhebbers van sportvissen en (vis) boten sneller zal doen kloppen.

Black River Fishing & Boats, Hasselt

Mark en Evert heten jullie van harte welkom aan Industrieweg 38 in Hasselt. Eenmaal binnen kun je genieten van een enorm aanbod visspullen voor met name de roofvisserij in alle aspecten: snoek, snoekbaars, baars, roofblei, meerval, forel. Van pluggen tot shads, van dropshot tot jerkbait vissen, van kantvissen tot alle benodigdheden voor het vissen vanuit een boot. Zelfs de visboten zélf zijn uit voorraad leverbaar. Visklaar en compleet afgemonteerd met diepteme- ters, fronttrollers en buitenboordmotoren staan deze op de trailers in de showroom!

Maden, wormen, lokvoer

De vele vraag naar maden, wormen en lokvoer sinds de start van Black River enkele maanden geleden heeft geleid tot een aanvulling op het assortiment. Vanaf heden is Black River ook het adres voor deze items. Maden en wormen in diverse groottes, allerhande lokvoer voor de feeder- en witvisserij. Allemaal uit voorraad leverbaar.

MEGA-actie: Vissen is cool, begin er mee

Steeds meer sportvissers vinden de weg naar Hasselt. Om de jeugd te motiveren ook lekker buiten te zijn en de waterkant op te zoeken wordt er vanaf zaterdag 13 mei t/m 20 mei gestart met een fantastische actie: een complete startersset die het mogelijk maakt direct te starten met de allermooiste hobby: vissen!

De set bestaat uit:
– vaste stok / hengel 3, 4 of 5 meter naar keuze
– complete luxe set: tuigje, hakensteker, peillood, loodjes, lijn én haakjes – een gevuld madendoosje

Afhankelijk van de lengte van de hengels kosten deze setjes slechts €9,99 – 12,99 & 14,99! Een kennismaking met vissen is nog nooit zó interessant en goedkoop geweest! Profiteer, want de actie is alleen geldig van za 13 mei a.s. t/m za 20 mei en op is echt op.

Preseason market

Overtuigd geraakt? Iedereen is uiteraard te allen tijde welkom, maar wellicht is dit nog goed om te weten. Zoals bekend bij roofvissers begint het nieuwe roofvisseizoen vanaf de laatste zaterdag van mei. Speciaal in aanloop daar naar toe introduceert Black River de Preseason Market tijdens het hemelvaartsweekend. Donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei zijn drie speciale dagen waarop je de winkel kunt bezoeken en verrast wordt met allerlei extra’s: speciale Black Market deals, een gratis broodje hamburger, marktkraampjes, een speciale Rapala stand, een visbo- tenshow en veel gezelligheid. De perfecte voorbereiding op het nieuwe roofvisseizoen. Allemaal van harte welkom en graag tot ziens bij Black River!

Black River Fishing & Boats

Industrieweg 38, Hasselt (Overijssel)
Openingstijden (tijdens de Preseason Market gelden dezelfde tijden) ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u

site: www.black-river.nl
volg ons: instagram.com/blackriver_nl
facebook.com/blackriver_nl

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500