Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schildertalenten klaar voor expositie aan Handelskade

Geplaatst op: 16 mei 2023

Foto: Jan van Kleef

Lizzie uit groep 7 merkt dagelijks de gevolgen van haar diabetes type 1 dat dit schooljaar bij haar werd ontdekt. De oma van Lizzie kwam met het initiatief om schilderijen te maken en om deze schilderijen te verkopen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Diabetes fonds. De laatste handen zijn inmiddels aan de schilderijen gelegd en vanmiddag is hun project afgerond. Althans, bijna. Want tijdens Zwartsluis onder Zeil is de tentoonstelling.

“De kinderen hebben vanmiddag hard gewerkt. De resultaten zijn prachtig geworden! De gemaakte schilderijen van de kinderen worden zaterdag 20 mei te koop aangeboden aan de Handelskade in Zwartsluis. We hopen dat iedereen zijn of haar schilderij koopt zodat de inzamelingsactie voor het Diabetes Fonds een groot succes wordt”, vertelt meester Leendert Kroes van OBS De Aremberg.

Zie hier de actiepagina.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500