Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrienden zamelen 41.773 euro in met actie Alpe d’HuZes

Geplaatst op: 2 juni 2023

(Ingezonden) 03:45 uur de wekker. Moet dat echt!? Op 1 juni 2023 sluiten we 04:30 uur aan in de rij voor de start van Alpe d’HuZes. Met nog ruim 5.000 deelnemers gaan we vandaag de Alpe d’Huez fietsend (en te voet) beklimmen. 

Even voor 5 mogen we gaan. Onder aanmoediging van vele toeschouwers en vrijwilligers naar de voet van de beklimming. Spanning in het lijf en naar bocht 21 ook meteen in de benen. Weer de aanmoediging in de bochten, dat helpt. 

De wekker zo vroeg is de moeite waard. Mooi om in het donker in de bochten de kaarsen te zien branden. Maar tegelijk besef je dat die er niet zomaar staan. Het zijn er ook veel te veel…. 

Na bocht 1 is het nog een klein stukje, de voldoening, het geluid van de vele mensen bij de finish, een machtig gevoel die lijn te passeren. Er zijn deelnemers die dit vandaag meerdere keren ervaren, tot 6 keer zelfs! Ons team 25 keer bij elkaar. 

Onder de indruk zijn we van de perfecte organisatie met zoveel vrijwilligers. De prachtige beklimming. De sfeer. Maar vooral van de saamhorigheid tussen iedereen. Er valt geen onvertogen woord, iedereen helpt elkaar. De mooiste gesprekken ontstaan. 

We zijn een levenservaring rijker, met de nodige lessen. De emotie kun je opzoeken, maar er aan ontkomen lukt je niet, mag ook. Het zorgt voor het besef waarom dit evenement er is. Ook daarom zijn we hier. 

Bedankt aan al onze donateurs, sponsoren en support op welke manier ook! We hebben gezien dat onderzoek door KWF kankerbestrijding hard nodig is!

Arvid de Lange, Andre van Lente, Harold van Dalfsen, Herwin van’t Oever, Jan Mark van’t Oever, Jan Willem Jansen, John van Dijk, Jimmie Lubberts, Peter van Dijk en Tijmen Beens

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500