Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hannah, Loïs & Josephine derde op NK acrogym

Geplaatst op: 10 juni 2023

Hannah Brouwer, Loïs Gregoire en Josephine Tuinman reisden vandaag af naar Oss voor het Nederlands Kampioenschap acrogym.

Aanvankelijk hadden zij zich niet direct geplaatst voor de finale maar door het inzetten van een reserveteam mochten zij toch deelnemen aan deze finale.

In Oss liet het E-Jeugd trio zien dat zij het waard waren om hier te staan. Door een technische storing moesten zij lang wachten voor ze de wedstrijdvloer mochten betreden wat zorgde voor wat extra spanning maar die wisten ze tijdens hun 2,5 minuut durende oefening goed onder controle te houden. Lang stond het team op een 2e plaats achter een team uit Urk maar uiteindelijk moesten zij toch nog een team uit Zierikzee voor laten gaan en kregen zij een welverdiende bronzen medaille omgehangen.

Een uitmuntende prestatie voor Hannah die voor het eerst deelnam in dit niveau, Josephine die haar debuut maakte dit seizoen in de acro en ook voor Loïs die voor het eerst dit seizoen onderpartner was geworden.

Wilt u weten wat acrogym nou precies is? Volgende week zaterdag, 17 juni, is er in de Overtoom het Lentetoernooi waar u kunt genieten van een dag vol spektakel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500