Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste editie Zwartewaterlandse Mannenzang

Geplaatst op: 26 juni 2023

In Hasselt wordt op 30 juni de eerste editie van de Zwartewaterlandse Mannenzang gehouden. Liefhebbers van het psalmen zijn die avond om 19:30 uur welkom in de Grote Kerk.

Tijdens deze avond staat de psalmberijming uit 1773 centraal die dit jaar 250 jaar bestaat. Daarom worden er uitsluitend Psalmen gezongen. Tevens is er ruimte voor bovenstem.

De avond is gratis toegankelijk. Wel is er een collecte voor de Gereformeerde Bijbel Stichting (GBS) met als specifiek doel de bijbelverspreiding in Oekraïne. Bij de uitgang is er nog een collecte voor de bestrijding van de gemaakte kosten.

Wethouder Maarten Slingerland is bereid gevonden om op deze avond de opening, sluiting en een korte meditatie te verzorgen. De sinds kort in Genemuiden woonachtige organist Tjaco van der Weerd zal het beroemde Knol-orgel bespelen.

De organisatie van deze eerste editie van de Zwartewaterlandse mannenzang hoopt op uw aller komst. Vrouwen en kinderen zijn ook van harte welkom. Wel worden de dames verzocht om te luisteren naar de indrukwekkende zang der mannen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500