Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomerfair voor het eerst op vrijdag

Geplaatst op: 10 juli 2023

archieffoto: Jannes vd Berg

De zomerfair van de Genemuider Ondernemers Vereniging (GOV) wordt dit jaar voor het eerst op vrijdag gehouden. “We zagen de belangstelling voor traditionele woensdag wat teruglopen en de vrijdag sluit beter aan bij de koopavond. Daarnaast hebben mensen op vrijdag vaak een legere agenda”, vertelt Anneke van Dijk namens de GOV. Komende vrijdag 14 juli staan de kramen weer uitgestald in het centrum.

“We hebben 45 kramen weten te vullen voor dit jaar. Tussen 15:00 en 21:00 uur is iedereen van harte welkom om rond te snuffelen tussen het uitgebreide aanbod op de fair. Daarnaast wordt ‘de Markt’ dit jaar omgetoverd tot ‘creatieve straat’. Dat wil zeggen dat daar tal van leuke activiteiten te doen zijn”, legt Van Dijk uit.

Zo kunnen kinderen leren schilderen op een reusachtig doek, is er een goochelaar en mag de jeugd zelf een sleutelhanger maken. Ook kunnen kinderen een glittertattoo halen, plaatsnemen in de draaimolen of zich laten schminken. Voor volwassenen is er ook van alles te doen op de fair, zo kunnen zij meedoen aan een korte workshop portrettekenen. Verder is Anders dan Normaal van de partij voor een live-optreden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500