Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drempel op de Greente voor veilige oversteek

Geplaatst op: 24 juli 2023

De Greente in Genemuiden krijgt een veiligere oversteek van en naar het Plantsoen. In opdracht van de gemeente Zwartewaterland legt Van Dalfsen Infra op dinsdag 25 en woensdag 26 juli een verkeersdrempel aan. Tijdens deze werkzaamheden is een deel van de Greente afgesloten.

De verkeersdrempel op de Greente komt ter hoogte van de ingang naar het Plantsoen. Doordat auto’s bij de drempel moeten afremmen, kunnen fietsers en voetgangers op deze plek veiliger oversteken.

De aanleg van de drempel start dinsdag 25 juli. De werkzaamheden zijn afgerond op woensdag 26 juli. Het deel van de Greente waar de verkeersdrempel komt is deze twee dagen afgesloten. Verkeer van en naar de Veerweg kan omrijden via de Blokhuisweg, Koppel en Bereklauw. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500