Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cheque van 12.000 euro voor arme Roemenen

Geplaatst op: 3 augustus 2023

Jongeren van de Hervormde Gemeente hebben aan Roemenen een cheque van 12.000 euro overhandigd. De jeugd was de afgelopen week in Roemenië te vinden om daar onder andere klussen uit te voeren, arne mensen te bezoeken en een Vakantie Bijbel Club te organiseren.

Vlak voor vertrek werd de cheque overhandigd. Met het geld kunnen honderden arme mensen voorzien worden van (houdbaar) voedsel. Voor kleine kinderen worden er luiers gekocht van dit bedrag. Ook kan er met dit bedrag een betaalde kracht worden ingezet om zorg te dragen voor de eerder genoemde doeleinden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500