Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG introduceert ‘Buitenkunstig Genemuiden’

Geplaatst op: 19 augustus 2023

Het evenement wordt een vervanger van Kamerbreed (Archiefbeeld 2022)

SCEG organiseert om het jaar het festival Genemuiden Kamerbreed (GK). Omdat Kamerbreed vorig jaar werd gehouden, staat er dit jaar geen editie op het programma. “Omdat veel mensen het jammer vinden dat er dit jaar geen Kamerbreed is, heeft SCEG gemeend om op zaterdagmiddag 16 september 2023 hieraan tegemoet te komen en wel met Buitenkunstig Genemuiden”, vertelt het SCEG-bestuur.

Buitenkunstig Genemuiden is een evenement waarbij kunst, muziek en verhalen in tuinen worden gecombineerd. Het is een uniek en boeiend evenement dat plaatsvindt in verschillende tuinen in Genemuiden. In de tuinen wordt een dynamische sfeer gecreëerd door diverse korte en gevarieerde optredens van ongeveer 30 minuten met doorlopend bezichtiging van kunst.

De komende weken zullen we meer informatie publiceren, over in welke tuin en op welk tijdstip de voorstellingen zijn. Het tijdsschema is zodanig opgesteld, zodat de toeschouwers de gelegenheid krijgen om zo veel mogelijk optredens te bezoeken.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500