Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CarProf Van Kesteren zoekt 1e autotechnicus en APK-keurmeester

Geplaatst op: 26 augustus 2023

(Adv.) CarProf Van Kesteren in Zwartsluis is op zoek naar een 1e autotechnicus en APK-keurmeester. “Met een fris en hecht team van 6 collega’s ga jij daar jouw welkome bijdrage aan leveren”, laat Wimfried van Kesteren weten. “In ons gloednieuwe pand, waar we als voormalig Renault-label sinds mei 2022 onderdeel zijn van het landelijke netwerk van CarProf. Dé garage voor alle merken.”

Van compacte stadsauto tot luxe SUV en van camper tot bestelbus. Maar ook van elektrisch tot benzine en van hybride tot diesel. In de universele werkplaats met de nieuwste apparatuur komen dagelijks voertuigen binnen in alle soorten en maten. Voor onderhoud, reparatie of aflevering. “Onze expertise over alle mogelijke automerken aanwenden voor een meer dan tevreden klant is iedere dag weer een geweldige uitdaging. Wil jij die samen met ons aangaan? Dan ben jij de CarProf(fesional) die we bij Van Kesteren zoeken!”

CarProf Van Kesteren zoekt een ervaren autotechnicus 1 en APK-keurmeester, die in het bezit is van rijbewijs B. Belangrijk is ook dat het streven naar klanttevredenheid in jouw DNA zit.

Jouw functie

– Een zelfstandige baan

– Uitdagende werkzaamheden

– Veel afwisseling

– Alle vrijheid 

Primaire voorwaarden

– 5-daagse werkweek van 8.00 tot 17.00 uur

– Jaarcontract

– Doelstelling: lang dienstverband

– Bovag-CAO

– Uitstekend salaris

– 25 vakantiedagen

– Pensioenopbouw

Secundaire voorwaarden

– Reiskostenvergoeding

– Personeelskorting

– Set werkkleding

– Volop opleiding en bijscholing

Meer weten?

Ben je enthousiast? Neem dan vóór 1 september contact op met Wimfried van Kesteren. Laat weten dat je interesse hebt met een belletje of mailtje. “Wie weet komt het daarna wel tot een kennismakingsgesprek en rondleiding in onze vestiging in Zwartsluis. Hopelijk word jij vanaf 1 oktober de 1e autotechnicus en APK-keurmeester die we zoeken.”

Bel: 038-386 8038

Mail: info@vankesterenrenault.nl

Bezoek: Grote Kranerweerd 2, Zwartsluis

Of bekijk hier de hele vacature.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500