Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Autotechnicus niveau 2 / Leerling automonteur

Geplaatst op: 28 augustus 2023

(Adv.) Voor ons autobedrijf zijn wij per direct op zoek naar een automonteur niveau 2 voor 32 tot 40 uur per week. Ben jij die enthousiaste automonteur die zich verder wil ontwikkelen tot 1e monteur in een modern uitgeruste werkplaats? Kom dan met ons in contact!

Functieomschrijving
Als 2e automonteur voer je onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan auto’s van verschillende merken. Met jouw kennis en ervaring kan je dit zelfstandig uitvoeren en zorg je ervoor dat elke auto waaraan je werkt weer veilig en vertrouwd de weg op kan.

Arbeidsvoorwaarden
– Je bent in opleiding tot niveau 2 of je hebt dit al afgerond
– Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren
– Leergierig en de ambitie om door te leren naar niveau 3
– Rijbewijs B
– Woonachtig in de regio

Wij bieden je
– Een verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een professioneel autobedrijf
– Mogelijkheid om door te leren
– Goede begeleiding
– Marktconform salaris

Waar kom je te werken?
Autobedrijf A. Zieleman en Zn B.V. is een familiebedrijf dat in 1913 is opgericht. Dealerbedrijf geweest van verschillende merken en sinds 2017 erkend Bosch Car Service autobedrijf. Met de Bosch Car Service formule zijn wij een bedrijf die alle merken (lease)auto’s kunnen bedienen met onze modern uitgeruste werkplaats.

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met Nicky Veldkamp via telefoonnummer 038-4771324. Wil je direct solliciteren stuur dan je CV + motivatie naar nicky@zielemanhasselt.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500