Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Interieurtrends waar je direct energie van krijgt!

Geplaatst op: 15 september 2023

(Adv.) Laten we beginnen met iets verfrissends, iets wat je misschien niet direct verwacht. Heb je ooit gedacht aan lichtgevende meubels? Stel je voor: je komt ’s avonds thuis en je favoriete fauteuil straalt een zachte gloed uit. Het is niet alleen stijlvol, maar ook super functioneel als je midden in de nacht je weg probeert te vinden zonder het grote licht aan te doen. En ja, deze trend is ook nog eens energiezuinig! Het gebruik van fosforescerende materialen zorgt ervoor dat overdag opgevangen licht ’s avonds weer wordt afgegeven. Slim toch?

Maar nu komt het mooiste: koppel deze technologie aan de trap en bam! Je hebt iets unieks. Nooit meer struikelen in het donker. Voor degenen onder jullie die echt op zoek zijn naar iets opvallends, kan je zelfs zwarte trappen vergelijken met deze lichtgevende varianten. Wellicht kies je voor een donker design in combinatie met oplichtende details. Een ding is zeker, je trap wordt de ster van je interieur!

Terug naar de natuur met De Vries Trappen

Ja, dat lees je goed. Trappen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook dienen als kunststuk in je woonruimte. De Vries Trappen snapt dit als geen ander. Ze combineren functionaliteit met esthetiek op een manier die je versteld doet staan. Met een focus op natuurlijke materialen en duurzaamheid, sluit dit merk perfect aan bij de trend om meer groen en natuur in huis te halen.

Maar hoe zorg je dat zo’n trap echt opvalt? Denk aan een trap gemaakt van gerecycled hout, of met details van bamboe of rotan. Het geeft die prachtige organische look, waar je elke dag van kunt genieten. En als je echt een stap verder wilt gaan, waarom dan niet wat groen toevoegen? Hangplanten langs de zijkant van de trap of kleine planten op de traptreden. Zo heb je een levend kunstwerk in het hart van je huis!

Jouw interieur, jouw verhaal

Het is makkelijk om verstrikt te raken in trends, maar onthoud: jouw huis moet jouw verhaal vertellen. Ga voor items die je vreugde brengen, die betekenis hebben. Misschien is dat een vintage fauteuil van je oma, of dat ene kunstwerk waar je jaren voor hebt gespaard. Dit is wat je huis uniek maakt.

Maar hoe integreer je deze persoonlijke items in de huidige trends? Eenvoudig. Laat ze de show stelen. Geef ze een prominente plek. En wees niet bang om te mixen en matchen. Een moderne lichtgevende tafel naast die vintage stoel? Waarom niet? Een strakke De Vries Trap naast een muur vol familiefoto’s? Perfect! Laat je creativiteit de vrije loop en zie waar het je brengt.

Samenvattend, de interieurtrends van nu nodigen je uit om te spelen, te innoveren en te personaliseren. Of je nu gaat voor de glow in the dark innovaties, de natuurlijke pracht van De Vries Trappen, of je eigen persoonlijke touch – zorg ervoor dat je interieur echt als thuis voelt. En vergeet niet, je huis is een verlengstuk van jezelf. Dus maak er iets bijzonders van!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500