Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Delen’ presenteert nieuw album: bootje uitgestapt

Geplaatst op: 2 november 2023

De formatie ‘Delen’ presenteert vrijdagavond 3 november haar album ‘Bootje uitgestapt’ in d’Overtoom. ‘Delen’ is een muzikaal trio uit Genemuiden. Ontmoet Hans op piano en cajon, Martin met zijn elektrische gitaar en Maaike met haar akoestische gitaar.

In een intieme setting brengen ze zelfgeschreven liedjes afgewisseld met persoonlijke verhalen waar liefde, onzekerheid, vallen en opstaan, en hun reis met God centraal staan. De CD met deze liedjes is vanaf vrijdag 3 november beschikbaar en dat wordt gevierd met een feestje in d’Overtoom waar de band uiteraard een aantal liedjes zal spelen.

De volledige opbrengst van de CD’s gaat naar Stichting Energy4All Dus, kom vrijdag 3 november naar d’Overtoom Grutto 1, geniet van de live muziek en steun het goede doel. Liefhebbers zijn vanaf 19.00 uur welkom in d’Overtoom waarna de presentatie om 19.30 uur begint.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500