Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rekenwonders van Ichthus weer in de prijzen

Geplaatst op: 4 november 2023

De leerlingen van kindcentrum Ichthus behoren net als vorig jaar tot de beste rekenaars van Nederland en België. Ze zijn namelijk wederom derde geworden bij de rekenwedstrijd die werd georganiseerd door rekenleerplatform Matific.

150 Genemuider kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 hebben de afgelopen weken volop opdrachten uitgevoerd. Ze konden zowel thuis als op school digitaal rekenen en samen zoveel mogelijk opdrachten maken. De gemiddelde score van alle scholieren vormt de einduitslag. Daaruit bleek dat ze derde zijn geworden.

Juf Ellen Santbergen is erg trots op het resultaat: “De kinderen hebben er samen enorm hard aan gewerkt en het resultaat mag er nu ook zijn. We zijn als school erg trots op de prijs die we samen in de wacht hebben gesleept.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500