Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hans Winter nieuwe interim-voorzitter SZZ

Geplaatst op: 10 november 2023

Vanaf heden is Hans Winter uit Zwartsluis de nieuwe interim voorzitter van het bestuur van SZZ. Daarmee komt een einde aan het jarenlange voorzitterschap van Roel Huls. Sinds 1987 nam Huls zitting in het bestuur en in 2002 wordt hij benoemd tot voorzitter.

Een rol die hem past als een jas en die hij met verve vervult. Hij heeft hart voor de organisatie en zet zich al vele jaren belangeloos in. De korte lijnen met het management en de prettige samenwerking zijn kenmerkend voor zijn persoon. Hij is dan ook een onmisbare schakel in de totstandkoming en het behoud van de drie zwembaden binnen de gemeente Zwartewaterland. Mede door zijn inzet en betrokkenheid hebben de zwembaden een positief toekomstperspectief. Door alle ontwikkelingen en vernieuwingen vindt Huls dat het tijd wordt voor de jongere generatie. Daarmee heeft het bestuur onlangs Hans Winter mogen verwelkomen als interim-voorzitter.

Huls stopt dan wel als voorzitter, SZZ is verheugd dat hij beschikbaar blijft als lid van het bestuur, zodat zijn vergaarde kennis van grote waarde kan blijven voor de zwembaden. Raymond Spijkerman, manager zwembaden SZZ, bedankte Roel voor zijn diensten als voorzitter en feliciteerde Hans met zijn nieuwe functie binnen het bestuur. Op een later moment zal er passend aandacht worden besteed aan het aftreden van Roel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500