Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een hele week lang profiteren van Black River Friday!

Geplaatst op: 17 november 2023

(Adv.) Vrijdag 24 november is het zover: Black Friday, in ons geval natuurlijk makkelijk omgedoopt in Black River Friday. Het word een knotsgekke week in Hasselt – Overijssel, waarbij je kunt profiteren van regelrechte koopjes. De aanbiedingen in dit artikel zijn geldig van maandag 20 t/m zaterdag 25 november, zolang de voorraad strekt en gelden uitsluitend in onze fysieke winkel! 

Quantum

Op het gehele (!) assortiment van Quantum geven wij maar liefst 30% korting in de actieweek!

Berkley 

Gedurende de hele week ontvang je maar liefst 40% korting op álle hengels uit de Berkley Urbn collectie! Daarnaast pak je op diverse verpakkingen Berkley shads 50% korting. In de winkel staat aangegeven welke producten allemaal meetellen voor deze monsterkorting, let op: wees er snel bij want op = op!

Savage Gear Goby Cranks

De populaire Goby Cranks van Savage Gear. Wij zijn er helemaal weg van en zo ook veel van onze klanten. Deze hardlopers gaan gegarandeerd nóg sneller tijdens Black Friday actieweek. Je zoekt ze uit voor slechts 5 euro per stuk!

Blue Fox Vibrax Spinners

Wie kent ze niet, de Vibrax Spinners van Blue Fox? Voor de geselecteerde modellen telt: 3 halen = 2 betalen!

Abu Garcia Svartzonker Mc Celly

De 7 cm versie van de populaire Mc Celly van Abu Garcia hebben we natuurlijk ook in ons assortiment. Alleen tijdens de Black River Friday actieweek: Van 13,99 nu voor 7,99 per stuk!

Hengels en complete sets

Komende winter starten met dropshot visserij? Kom dan zeker volgende week even langs. Speciaal voor de Black River Friday – actieweek hebben we een regelrechte klapper: Een SPRO DSX dropshothengel mét SPRO Mimic molen, van € 115 nu voor slechts € 55,- Nergens goedkoper!

Achter de snoekbaarzen aan? Ook daar hebben we aan gedacht tijdens dit speciale actie weekend: De Saenger Crowny Zander hengel i.c.m. een Saenger 2000 molen pak je mee als complete set. Niet voor de reguliere prijs van € 208,99… nee slechts € 99! Daar krijg je ook nog eens een speciale molenkoffer bij.

De winter… sportvissers noemen het vaak in één adem met de doodaas-visserij. De High-V Pike 270 van Iron Claw is een perfecte hengel met een werpgewicht tot 90 gram. Tijdens de Black River Friday actieweek in prijs verlaagd: van 109,99 voor maar 49,99!

Nogmaals, alle aanbiedingen in dit artikel zijn uitsluitend geldig bij een bezoek aan onze fysieke winkel. Voor alle aanbiedingen geldt het principe op=op / zolang de voorraad strekt. Op maandag 20 november zijn we geopend van 13.00-18.00 u. Van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. Van harte welkom Bij Black River (Friday)!

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500