Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstmarkt in ‘De Driester’

Geplaatst op: 25 november 2023

Zaterdag 9 december is er een kerstmarkt in en bij ‘de Driester’ aan de Kamperzeedijk. Een markt met meer dan 25 kraamhouders. Een aantal lokale verenigingen bieden hun koopwaar aan.

Verder komen er plaatselijke ondernemers om hun spullen te verkopen. Er zijn meerdere kramen met koopwaar die hun opbrengst schenken aan een goed doel. Verder is er een groot en gevarieerd aanbod van o.a. streekproducten, snoep, kaarten, bloemen, sierraden, kaarsen, schminken  enz.

Ook kunt u een hapje blijven eten, er is snert, broodje hamburger, puddingbroodjes enz. Er zal om 14.00u een optreden verzorgd worden door zangvereniging D.E.S . Zo als u ziet een veelzijdig  en heel gezellige kerstmarkt. Iedereen is van harte welkom van 11.00 uur tot 16.00 uur in ‘de Driester’.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500