Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Restaria neemt maatregelen tegen overlastgevende jeugd

Geplaatst op: 25 november 2023

(Ingezonden) Het was weer bal dit weekend. Helaas. De moedwillige vernielingen van de jeugd zijn eindeloos, de waarschuwingen richting jullie (kids) zijn eindeloos, het contact met jeugdwerkers en politie is eindeloos, maar ons geduld niet meer!

Week in week uit staan wij als personeel voor onze klanten klaar om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn en een gezellige ‘chill’plek voor de jeugd te faciliteren in het weekend. Elders in Genemuiden is er immers niets meer nu ook andere plaatsen de deuren sluiten voor de jeugd.

Wekelijkse vernielingen, onnodig vloeken en het uitkafferen van personeel tolereren wij niet langer. Om nog maar te zwijgen over het lasteren van buurtbewoners.

Het is enorm zonde voor de grote schare jeugd die wél sociaal is en goed is opgevoed maar wij zijn na dit alles genoodzaakt de deuren van het restaurant in het weekend na 20:00 te sluiten. Wel zullen wij tot 23:00 het bezorgen en afhalen blijven voortzetten. (www.restariagenemuiden.nl) (038-3855074)

Ouders van jeugd in Genemuiden: aan u het verzoek dit onder de aandacht te brengen bij de kids (die dit veelal ook zelf zullen lezen). Restaria is een plek waar iedereen welkom is voor een hapje of drankje. Dit willen we dan ook graag zo snel mogelijk weer op volledige wijze faciliteren, maar dat kan alleen als het gedrag wat nu wordt laten zien verandert.

Graag jullie / uw medewerking! Alvast bedankt!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500