Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opgave voor optocht geopend

Geplaatst op: 29 november 2023

(Ingezonden) De Oranjevereniging is al druk bezig met de voorbereidingen voor 2024. De alombekende optocht mag tijdens Koningsdag dan ook niet ontbreken! Heb je altijd al eens mee willen doen met de optocht, bijvoorbeeld met een wagen of als loopgroep? Of samen met je vriendengroep, buurtvereniging, sportteam of misschien wel alleen? Verzamel al je ideeën en vraag je omgeving.

Geef jij je op met bijvoorbeeld je buurtvereniging of sportteam dan is er een compleet verzorgde BBQ te winnen!* Er is startgeld voor alle categorieën. Voor meer informatie en/of je in te schrijven kan je mailen naar koningsdag@ovgenemuiden.nl

* excl. consumpties maximaal 12 personen per groep.
*minimaal 3 inschrijvingen per categorie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500