Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koude maar knusse Winterfair trekt volle straten

Geplaatst op: 1 december 2023

De vierde editie van de Winterfair was een groot succes. Droog weer, veel kraampjes en doedelzakmuziek zorgden vrijdagavond voor een gezellige wintersfeer in het centrum. Duizenden mensen trotseerden de bittere kou en keuvelden over de sfeervolle markt.

“Zo in begin december zitten mensen iets minder in de kerstdrukte én kunnen liefhebbers ook nog inkopen doen voor het sinterklaasfeest”, vertellen organisatoren Anneke van Dijk en Janneke ten Hove. “We zijn blij dat steeds meer ondernemers de weg naar Genemuiden weten te vinden en ook lokale winkeliers volop meedoen. Verder willen we Immanuel, Vox Laude en Stereo bedanken voor hun enthousiaste medewerking tijdens de inloopconcerten”, besluit Van Dijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500