Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaarten en biljarten om de prijzen bij HZW

Geplaatst op: 2 december 2023

Na de erg succesvolle evenementen in november (het HBM-toernooi en het Bedrijfs-telefoonboekbiljarten) organiseert Biljartvereniging HZW uit Genemuiden ook in december weer een 2-tal evenementen.

Als eerste is er op donderdag 21 december as. weer prijsbiljarten (aanvang: 20:30 uur) voor zowel leden als niet-leden. Op deze avond heeft iedereen een kans op de hoofdprijs omdat de factor ‘geluk’ ook van invloed is op de einduitslag.
Uiteraard zal het onderdeel Telefoonboek-biljarten ook weer deel uitmaken van deze avond. Ook is er deze avond een verloting waarbij mooie prijzen zijn te winnen, dus kansen genoeg om niet met lege handen naar huis te gaan. En mocht dat toch zo zijn dan kunnen jullie in ieder geval terugkijken op een avondje gezelligheid.

Op vrijdag 29 december as. zijn de kaarters weer welkom in het clubgebouw De Rank. Dan is het jaarlijkse prijskaarten (aanvang 20:00 uur) weer aan de beurt en kunnen de Klaverjassers en Hartenjagers de strijd aangaan met elkaar. Deze avond is ook toegankelijk voor leden en niet-leden en zijn er weer mooie prijzen te winnen bij zowel het kaarten als in de verloting.

Dus hopelijk tot ziens bij Biljartvereniging HZW.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500