Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Deal rond: Fuite neemt slachterij Gosschalk over

Geplaatst op: 4 december 2023

De familie Fuite heeft de Eper slachterij Gosschalk gekocht. Er was al langere tijd sprake van een overname. Nu de rechter heeft ingestemd met een akkoord over het afbetalen van schuldeisers, zijn de laatste plooien gladgestreken en is de overname een feit.

De slachterij kwam in de verkoop terecht vanwege financiële problemen. Veevoederfabrikant Fuite toonde zich afgelopen voorjaar als geïnteresseerde partij. Het Genemuider familiebedrijf laat de naam Gosschalk van de gevel halen in Epe. De Stentor meldt dat het bedrijf verder gaat over de noemer ‘FamilyBeef’ en enkel nog runderen gaat slachten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500