Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruime keuze aan kerstbomen bij Welkoop Hasselt

Geplaatst op: 7 december 2023

(Adv.) Welkoop Hasselt is deze dagen weer dé plek om een mooie kerstboom uit te zoeken. Ruime keuze aan diverse bomen, zoals de Omorika en Nordmann, de laatste zowel gezaagd als in pot. Naast de verkoop van de vertrouwde bomenrassen is het ook mogelijk om de bomen vast te zetten op de voeten van Quicktreestand.

Visscher: “Om de boom te gebruiken voor de Quicktreestand boren wij een kaarsrecht gat aan de onderkant van de stam. De boom plaats je daarop en blijft stevig staan. De standaard dient direct als waterreservoir waardoor gezaagde bomen mooi de feestmaand doorkomen.” Het zijn de laatste jaren sowieso de gezaagde varianten die het meest in trek zijn. “Gezaagd verkopen we ze tot wel drie meter hoog, en grotere bomen zijn al een paar jaar de trend.” Daarnaast hebben ze ook de zaagservice. “We zagen hier een stukje van de stam af, zodat de boom het water beter opneemt.” Vooral de kleinere boompjes in pot worden meer met kluit verkocht. Niet veranderd is de populariteit van de Nordmann met relatief zachte naalden en fraaie vorm. Daarnaast heeft Welkoop Hasselt ook de Omorika en de Fijnspar voor wie wat anders zoekt. Verder krijgt elke klant een flesje voeding mee, zodat de boom tot na de kerst mooi in de naalden blijft!

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500