Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stembus Radio 2 maakt stop bij kindcentrum Ichthus

Geplaatst op: 8 december 2023

Groep 7 van kindcentrum Ichthus was donderdag al voor 07.00 uur op school te vinden. Om 07.10 zaten ze namelijk live in de uitzending van NPO Radio 2. De Stembus van de Top2000 was naar de school gereden. 

Ruben van Seters mocht de muzikale lijst die de kinderen van groep 7 gemaakt hebben, overhandigen aan Jeroen Kijk in de Vegte. Na een kort interview met een paar leerlingen, de moeder van Ruben en meester Thomas, speelden ze het nummer ‘Hallo’ van Antoon voor groep 7 op Radio 2 en vervolgens vertrok de bus weer om verder in het land lijstjes op te halen.

De leerlingen gingen weer terug naar hun warme lokaal waar een ontbijt klaarstond, want daar waren ze wel aan toe. Een mooie belevenis zo op de vroege ochtend voor de kinderen van kindcentrum Ichthus.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500