Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarters klaar voor de toekomst na renovatie De Rank

Geplaatst op: 13 december 2023

Een groot renovatieplan van biljartvereniging HZW nadert zijn voltooiing. In het afgelopen jaar werd een traject ingezet, waarbij het gebouw grondig werd geïsoleerd. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden verricht aan het dak. Daarmee is dan zo´n 98% van het geplande project afgerond.

Deze week plaatsten Harm van de Kolk en Dick Naberman de laatste kozijnen in het clubgebouw. Beide leiden staken menig vrij uurtje in het renovatiewerk. Namens het bestuur bedankt voorzitter Klaas-Willem Riezebos deze mannen hartelijk voor hun inzet. “Zonder eigen inbreng zijn dergelijke ingrijpende projecten voor een club als HZW niet te realiseren”,
verklaart Riezebos.

“Gelukkig hebben we een hechte club waar op vele terreinen door onze leden wordt meegedacht én aangepakt. Dat is de kracht van HZW en menig biljartvereniging uit de wijde regio kijkt jaloers naar het gebouw wat hier staat.
En eerlijk gezegd ben ik er zelf ook wel een beetje trots op”, zo sluit Riezebos lachend af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500