Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen witte maar waterige Kerst voor de boeg

Geplaatst op: 23 december 2023

De hoge waterstanden brengen ook bijzondere plaatjes met zich mee. Dat blijkt ook uit deze fotoreportage van John Poot die hij zaterdagmiddag maakte rondom Genemuiden. 

Het waterschap voorziet nog veel werk in de laatste week van dit jaar: “De komende periode blijven onze gemalen op volle toeren draaien om het water af te voeren. Onze eigen medewerkers zijn dag, en deels ook in de nacht in touw om ernstige wateroverlast te voorkomen. Ook onze vrijwillige dijkwacht blijft voorlopig actief langs het Zwarte Water om te helpen met de dijkinspecties op diverse plekken in ons werkgebied. Daar waar we schade aantreffen nemen we maatregelen zoals het leggen van zandzakken of het bekisten van zandmeevoerende wellen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500