Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kelvan Hammer wint eerste Vloerenmarkt-biljarttoernooi

Geplaatst op: 29 december 2023

In de Driester aan de Kamperzeedijk vond vrijdag het eerste Vloerenmarkt Genemuiden biljarttoernooi plaats. Er had zich een sterk deelnemersveld aangemeld van maar liefst 31 spelers waaronder ook een tiental Genemuidenaren, afkomstig van Biljartverening HZW.

Nadat na de poulewedstrijden de eerste schifting had plaatsgevonden werd er middels knock-out systeem verder gewerkt naar de finale. Helaas voor hen werd de laatste Genemuidenaar uitgeschakeld in de kwartfinale waardoor er vier Zeediekers doorgingen naar de halve finale. Hierin wist de verrassing van de dag Harco Bos af te rekenen met organisator Johan Rietman en versperde Kelvan Hammer Gerard Kattenberg de weg naar de finale.

In de strijd om de derde en vierde plaats won de sterk spelende Gerard Kattenberg van Johan Rietman waarna er een bloedstollende finale volgde tussen Hammer en Bos. Uiteindelijk trok Kelvan Hammer aan het langste eind en moest Harco Bos, die 1 carambole tekort kwam, genoegen nemen met de tweede plaats.

Aan het eind van het bijzonder gezellige toernooi werden de prijzen, net als de gezamenlijke maaltijd beschikbaar gesteld door Vloerenmarkt Genemuiden, uitgereikt aan de winnaars

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500