Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eind van de week schaatsplezier bij De Eendracht?

Geplaatst op: 9 januari 2024

Volksijsbaan De Eendracht is druk bezig met het treffen van voorbereidingen om mogelijk eind deze week de ijsbaan te kunnen openen voor leden van de Volksijsbaan. Het bestuur verzoekt een ieder dan ook om de ijsvloer niet te betreden en er geen spullen op te gooien. Dat belemmert de ijsgroei.

“Natuurlijk zijn wij afhankelijk van het weer en het aantal graden vorst in de komende dagen is bepalend. Wil je ook schaatsen en ben je nog geen lid van Volksijsbaan De Eendracht? Geef je dan snel op als lid via het aanmeldformulier op de website van Volksijsbaan De Eendracht. Dan ontvang je nog deze week de lidmaatschapskaarten en kun je mogelijk eind deze week bij ons op het ijs staan”, meldt bestuurslid Marco van Lente.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500