Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Puur Natuur overgenomen door Monique Vermeer

Geplaatst op: 9 januari 2024

Monique (links) werkte als scholier al bij Carin (rechts) in de winkel.

Monique Vermeer is het nieuwe gezicht van Puur Natuur Genemuiden. Na 45 jaar hebben Carin en Johan de Lange het stokje aan haar overgedragen.

Alhoewel, een nieuw gezicht is het eigenlijk niet. Als scholier werkte Monique al in de groentezaak en in 2017 ging ze weer in de winkel aan de slag. “Johan is begin 60 en wilde het wat rustiger aan gaan doen. Hij kon aan de slag bij Postuma, waar hij vaste werktijden heeft en in de weekenden vrij is. Zodoende kreeg ik na de zomervakantie de mogelijkheid om het over te nemen”, legt Monique uit.

Die kans greep ze met beide handen aan: “Het leek mij altijd al mooi om zelf een zaak te hebben. Deze winkel ken ik goed en ik mag heel graag bezig zijn met onze verse producten. Ik heb er wel wat slapeloze nachten van gehad, maar ik heb ook heel veel plezier in het werk.” De afgelopen week is de groentezaak dicht geweest, zodat er onder andere geschilderd kon worden. “De winkel ziet er nu lichter uit”, concludeert Vermeer.

Puur Natuur Genemuiden, zoals de winkel nu heet, wil zich nog verder gaan richten op de verse maaltijden. “Koken vind ik erg leuk en er is veel vraag naar. Ook hebben we nu andere soorten zuivel in de winkel liggen”, vertelt de onderneemster. De bezetting in de winkel blijft op Johan na hetzelfde, want ook Carin blijft nog werkzaam aan de Fuitestraat.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500