Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concert voor stichting ‘Messias belijdende Joden’

Geplaatst op: 11 januari 2024

(Ingezonden) Christel Beens en Hannah Voorhorst, 2 studenten van het Hoornbeeck College in Kampen hebben een concert georganiseerd ten bate van de stichting ‘Messias belijdende Joden’. Een ieder is op 3 februari welkom in de Grote Kerk.

De school heeft deze stichting dit jaar als goed doel gekozen om te sponseren en daarvoor proberen de studenten zoveel mogelijk geld op te halen. Spontaan kwam bij de meiden het idee om een concert te gaan organiseren. Met steun van hun ouders gingen ze aan de slag en onverwacht snel was het toen geregeld.

Op 3 februari wordt daarom een benefietconcert gegeven onder leiding van Harold Kooij. Daarbij zullen de volgende musici meewerken: Laura van der Stoep op viool, Jaap Kramer op piano en orgel, Hendrik van Veen op orgel, Arjan en Edith Post op trompet en solist is Janine Beens. Ook zal het gemengd koor Vox Laude een aantal liederen ten gehore brengen.

Om een mooi bedrag aan de stichting te kunnen overmaken, zal er tijdens het concert een collecte gehouden worden. Ook als bedrijf kunt u dit project steunen. Stuur daarvoor een mail naar concertgoededoelen@outlook.com voor uitleg hierover.  De avond begint om half 8 in de Grote kerk aan het Kerkplein in Genemuiden. U bent van harte uitgenodigd om dit muzikale feest mee te maken!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500