Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: wordt KAM-medewerker bij Breman

Geplaatst op: 13 januari 2024

(Adv.) Hey toekomstige KAM-collega! Jij zorgt ervoor dat het gereedschap van onze monteurs aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoet. Volgens verschillende NEN-richtlijnen voer je keuringen uit en adviseer en faciliteer je onze collega’s. Daarnaast regel je ook het onderhoud van de bus, die naar de garage wordt gebracht voor een APK of servicebeurt. Zo kunnen onze monteurs weer een jaar lang gecertificeerd en goed uitgerust op pad.

Je gaat aan de slag bij Breman Woningbeheer Facilitair. Onderdeel van de woningbeheerbedrijven binnen de Breman Installatiegroep die zijn gespecialiseerd in technisch advies, beheer en onderhoud van alle woning -en gebouw gebonden installaties.

Al zin om aan de slag te gaan? We op zoek naar jou!

KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. In jouw woordenboek staan verbeteren, veranderen en innovatief denken centraal. Je hebt veel vrijheid om jouw werkzaamheden eigen te maken, evenals de ruimte voor persoonlijke inbreng en het halen van certificaten of cursussen. Zo is geen dag hetzelfde!

Ben je net zo enthousiast als wij en ben je nieuwsgierig naar meer? Klik dan hier voor de vacature.

Ook kan je collega Tjerk Kooistra een berichtje sturen voor vragen of informatie: 06-23769055 / t.kooistra@breman.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500