Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Celstraf voor illegaal vissen en bedreigen ambtenaren

Geplaatst op: 18 januari 2024

Een 56-jarige visser uit Genemuiden is veroordeeld voor illegaal vissen en het bedreigen van ambtenaren. Woensdag moest de man zich melden bij de rechter nadat hij afgelopen zomer een stopteken op het Ketelmeer negeerde.

Ambtenaren kwamen T. ’s nachts tegen op het meer en wilden hem controleren. Daar had hij geen behoefte aan, T. besloot weg te varen en riep vuurwapengevaarlijk te zijn. Mogelijk gooide hij daarbij zijn vangst overboord. Een arrestatieteam moest hem die nacht uiteindelijk van zijn boot halen, zo meldt de Stentor. De visser is veroordeeld tot 7 maanden cel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500