Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbaltoernooi hervormd jeugdwerk levert 1500 euro op voor goede doel

Geplaatst op: 20 januari 2024

(Ingezonden) Het Hervormd Jeugdwerk hield vandaag het allereerste Gaellemuniger voetbaltoernooi. In een kolkende overtoom streden 15 teams de hele dag om de winst. De poules en finales waren ware krakers en tot op het laatste moment spannend. Uiteindelijk kroonde FC Biercelona zich tot de glorieuze winnaar, waardoor het toernooi werd afgesloten met een knallende overwinning.

De sfeer op het veld werd weerspiegeld in de enthousiaste menigte toeschouwers, die genoten van een dag vol gezelligheid en competitie.

Het Hervormd Jeugdwerk had niet alleen een prachtig sportevenement georganiseerd, maar ook een dag waarin respect en sportiviteit hoogtij vierden. Terugkijkend op deze bijzondere dag kunnen de organisatie, deelnemers en toeschouwers terugkijken op een super mooie dag, waardoor het Gaellemuniger voetbaltoernooi een blijvende indruk achterliet en we gaan voor een nieuwe editie in het volgende jaar.

We hebben door alle sponsoren en giften een bedrag van 1500 euro kunnen overhandigen aan de 2e en 3e wereldprojecten.

Iedereen hartelijk dank voor jullie komst en gaven en tot ziens!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500