Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kokosopruiming in Tapijtmuseum

Geplaatst op: 25 januari 2024

Het Tapijtmuseum bestaat bijna 38 jaar en in die periode is veel kokosgaren dat niet meer gebruikt werd in de mattenfabrieken, terecht gekomen in het Tapijtmuseum. Veel van dat kokosgaren is verwerkt in de prachtige matten en lopers die nog steeds in het museum geweven en verkocht worden.

De vrijwilligers Willem Beens, Karst Beens en Harm Rietman Czn. hebben de voorraad die in de kelder van het museum ligt, gecontroleerd en vastgesteld dat een deel niet meer bruikbaar is, dat wordt dus opgeruimd. Mensen of instellingen die een klos of klossen kokosgaren willen hebben, kunnen die gratis ophalen bij het Tapijtmuseum. Vrijdagmorgen 26 januari en dinsdagmiddag 30 januari a.s. is het museum open, voor andere tijden kan een afspraak gemaakt worden via telefoon 038 3855923.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500