Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterrun bij De Eendracht

Geplaatst op: 1 februari 2024

STG de Eendracht  houdt zaterdag 16 maart een ‘winterrun’. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen. Elke deelnemer ontvangt een herinnering van deelname. De start is bij de skeelerbaan, Koppel 3 in Genemuiden.

Het hele winterseizoen wordt er door de jeugd van STG de Eendracht hard getraind om conditioneel steeds sterker te worden. Dit wordt o.a. gedaan door looptrainingen. Op zaterdag 16 maart wordt er een winterrun georganiseerd om te bepalen waar iedereen staat. Daarnaast is de winterrun ook bedoeld voor iedereen die een snelle tijd wil neerzetten!

De start is om 13.00 uur vanaf de skeelerbaan (koppel 3). De loop is niet alleen toegankelijk voor leden van STG de Eendracht, iedereen is welkom. Er kan dit keer gekozen worden uit 1,5 / 2,5 / 5 of 10 kilometer. Zie onderstaande tabel voor de afstand per leeftijd.

Deelnemers tot en met 8 jaar lopen de 1,5 kilometer (start 13.00 uur). Kinderen tot en met 14 jaar lopen 2,5 of 5 kilometer (start 13.30 uur). De lopers van 15 jaar en ouder leggen 5 of 10 kilometer af (14.15 uur).

Wilt u altijd al eens een snelle tijd zetten op 1 van deze afstanden: wees welkom! Graag aanmelden voor vrijdag 15 maart a.s. via de site. De inschrijving voor de jeugd tot 15 jaar is gratis. Vanaf 15 jaar is de inschrijving 5 euro. Na afloop is de kantine geopend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Last, M: 0613378966, E: ernalast@gmail.com.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500