Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Kolk-Vierhuizen viert 50-jarig huwelijksjubileum

Geplaatst op: 15 februari 2024

Siem en Lidy Kolk vieren vandaag hun gouden huwelijk. Burgemeester Bilder kwam hen de hartelijke felicitaties overbrengen namens de gemeente.

Het echtpaar leerde elkaar kennen op de Kamper Uitdagen. Siem woonde toen al in Genemuiden en Lidy kwam uit Wezep. Zij werkte destijds bij de Spar en Siem was actief op de kraan bij Karst Beens. Het echtpaar kwam te wonen aan de Blokhuisweg.

Samen kregen ze vijf dochters en twee zonen. Inmiddels genieten ze ook volop van hun 15 kleinkinderen. “De zestiende is op komst”, vertelt Lidy. Het gouden paar viert deze mijlpaal met een feest voor kinderen, kleinkinderen en andere familieleden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500