Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Snackbar ‘Bert en Driek’ vanaf april weer open

Geplaatst op: 17 februari 2024

Cafetaria De Eenkhoorn is overgenomen. Afgelopen maand stopten Freddy en Ankie Eenkhoorn na meer dan 55 jaar met het familiebedrijf, maar de zaak blijft toch bestaan. Marjanneke Jansen heeft de cafetaria namelijk overgenomen.

Op 3 april gaat de snackbar weer open op de bekende locatie aan de Irenestraat. De naam wijzigt van ‘De Eenkhoorn’ naar ‘Bert en Driek’. Jansen krijgt ondertussen alle receptuur overgedragen, zodat de snacks hetzelfde smaken zodra de zaak in de eerste week van april weer open is.

Het etablissement bestaat al sinds de jaren ’60, toen het werd opgericht door Bert en Driek. De zaak staat onder vaste klanten vooral bekend vanwege de huisgemaakte bamiblokken, de nasi en smaakvolle satésaus. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500